Beveiligingssystemen voor bedrijven

Heeft u behoefte aan beveiliging binnen uw bedrijf? Wij begrijpen dat. Een beveiligingssysteem werkt preventief. Scutum Security zet graag 30 jaar aan ervaring in voor uw bedrijf. Wij adviseren en installeren in heel België.

Onvang een offerte

Hoe wilt u uw bedrijf beveiligen? Wij adviseren u op maat.

Brandalarm beschermt uw bedrijf

Brandbeveiliging spaart tijd, geld en levens

Uw bedrijfspand en uw medewerkers zijn u dierbaar, daarover bestaat geen twijfel. Het is daarom zeer triest wanneer uw gebouw in vlammen opgaat. Erger nog wordt het wanneer er mensenlevens in gevaar zijn. Het is daarom raadzaam te investeren in brandbeveiliging die met een meldkamer is verbonden. Wij bieden hulp om dit te realiseren.

Lees over brandbeveiliging >

Alarmsysteem om inbraak te voorkomen

Wees inbrekers te slim af dankzij inbraakbeveiliging

Ongenode gasten hebben niets te zoeken in uw bedrijf. Wees inbrekers daarom te slim af met een doordacht inbraaksysteem. Dit werkt preventief: inbrekers zien geheel van hun daad af of geven de inbraak halverwege op. En mocht er desondanks een inbraak plaatsvinden, dan is de politie er op tijd bij om de inbreker op te pakken. Uw alarmsysteem is immers gekoppeld aan onze meldkamer en wij staan in direct contact met de politie.

Lees over inbraakbeveiliging >

Camerabewaking beschermt uw bedrijf permanent tegen inbraak

Ogen op afstand dankzij camerabewaking

Zet camera-observatie in binnen de beveiliging van uw bedrijf als ‘ogen op afstand’. Een camerasysteem gaat criminaliteit, vandalisme, interne diefstal en fraude tegen. Het schrikt af en werkt daardoor preventief. Het inzetten van camera’s draagt daarnaast bij aan de veiligheidsbeleving. Bovendien vormen camerabeelden onweerlegbaar bewijsmateriaal achteraf. Mogen wij uw ogen op afstand zijn?

Lees over camerabewaking >

Toegangscontrole om uw bedrijf te beveiligen

Weet wie uw bedrijf betreedt

Als eigenaar of manager wilt u weten wie uw bedrijf betreedt. Toegangscontrole middels kaartlezers en (video)parlofonie garandeert dat u altijd grip hebt op de bewegingen binnen uw pand en terrein. U bepaalt per medewerker welke ruimtes hij of zij mag betreden. En mocht er een keer sprake zijn van interne diefstal, dan kan u achteraf bekijken wie op welk tijdstip een ruimte is binnengegaan.

Lees over toegangscontrole >

Totaalbeveiliging van uw bedrijf

Intelligente systeemintegratie

Wanneer u kiest voor systeemintegratie, zorgen wij voor een koppeling tussen uw verschillende beveiligingssystemen. Op deze manier wordt het volle potentieel benut van bijvoorbeeld gezichtsherkenning en kentekenherkenning bij toegangsverlening. Een kentekenplaat in het camerabeeld wordt automatisch herkend en gelezen. Het kenteken kan dan als invoer voor een toegangscontrolesysteem worden gebruikt. Wij zorgen ervoor.

Lees over systeemintegratie >

Zoekt u een specialist voor de  beveiliging van uw bedrijf?

Contacteer ons voor een passend advies voor bedrijfsbeveiliging. Bij elke offerte geven wij u professioneel beveiligingsadvies.

Ontvang een offerte

Scutum Security