Optimale beveiliging van uw woning

Zoekt u betrouwbare brand-, inbraak- en camerabeveiliging voor uw woning of appartement? Scutum Security is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde leveranciers op het gebied van particuliere beveiligingssystemen. Wij adviseren en installeren in heel België.

Ontvang een offerte

Dankzij beveiliging beschermt u uw dierbaren en uw bezittingen.

 

De beveiliging van uw woning is belangrijk

Er vinden dagelijks door het hele land tientallen inbraken in woonhuizen en appartementen plaats. Inbraakbeveiliging had dit kunnen voorkomen. Ook gaan er vele woningen verloren door brand. De brandweer had op tijd kunnen zijn als er een automatische verbinding was geweest tussen de rookmelders en een meldkamer. Brandbeveiliging is onmisbaar. Waar geeft u de voorkeur aan: aan voorkomen of genezen?

Kies voor preventie. U kan vanaf nu met een gerust hart uw huis verlaten, want Scutum Security waakt 24 uur per dag, 7 dagen in de week over uw eigendommen en dierbaren. Als een indringer een poging waagt om in te breken, of als er een brand uitbreekt, weet u dat hulp onderweg is.

 

INCERT-certificiëring

Conform de INCERT-certificiëring

EVC Security Systems is een erkende installateur en beschikt over INCERT, hét kwaliteitslabel voor beveiliging. Alleen houders van dit label mogen volgens de wet alarmsystemen aansluiten.

 

Scutum thuisalarmsysteem: ook mét huisdieren

Meerdere codes voor familie en vrienden zorgen ervoor dat u kunt beslissen wie er toegang heeft tot uw woning. Als u huisdieren heeft en u wilt ze vrijheid geven in bepaalde ruimtes, dan kan dit in het ontwerp van uw beveiligingssysteem worden ingebouwd.

 

 

Camerabewaking is efficiënte beveiliging

Camerabewaking is een van de meest efficiënte beveiligingsmiddelen om personen en eigendommen te beschermen. Camerabewaking heeft een hoge preventieve waarde. Camera’s zorgen ervoor dat met weinig mankracht veel verschillende objecten centraal kunnen worden gesurveilleerd. Bovendien bieden beveiligingsbeelden onweerlegbaar bewijsmateriaal.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het gebruik van cameratoezicht in en om woonhuizen de laatste jaren sterk is toegenomen. Camerabewaking en opnamesystemen zijn steeds geavanceerder geworden. Digitale opslagmedia zorgen voor ideale archiveringsmogelijkheden. Moderne technieken zoals IP-beveiliging bieden gebruiksgemak en tal van extra voordelen.

Neemt u ook de stap richting een veiliger huis? Laat het ons weten.

 

 

U zoekt een specialist in beveiliging van woonhuizen?

Vraag een offerte aan of neem eerst een kijkje op een van de onderstaande pagina’s.

Scutum Security