Een alarmsysteem
voor uw bedrijf of woning.
Gegarandeerd effectief.

Zoekt u een alarmsysteem waarop u kan vertrouwen? Scutum Security installeert met trots in heel België de meest geavanceerde technologie van beproefde merken. Met deze alarmsystemen beschermt u uw woning of bedrijf optimaal.

 

 

Onze experts staan voor u klaar.

Ontvang een offerte

Hoe wij uw gebouw beveiligen tegen inbraak

U kent uw gebouw het beste. Daarom verenigen wij bij het installeren van alarmsystemen uw eisen met onze expertise.

Door middel van verschillende detectiezones kan de centrale de exacte plaats en het type alarm (inbraak of brand) aanduiden en doorsturen naar een meldkamer.

Het speciaal ontworpen klavier is het hart van uw alarmsysteem. Via voorgeprogrammeerde functies kan u volledige of specifieke zones gemakkelijk in- of uitschakelen.

Contacteer een preventieadviseur

7/7 in verbinding met onze meldkamer

Uw inbraakbeveiliging kan aangesloten worden bij onze meldkamer voor échte zorgeloosheid — 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Ontvang een offerte

Hoe werkt een alarmsysteem?

De werking van een inbraakalarmsysteem bestaat uit drie belangrijke componenten.

Inbraakbeveiliging Belgïe

Het alarmsysteem

Tijdens een audit bekijken onze experten welk alarmsysteem het best bij u past. Daarna zal er gekeken worden naar de strategische plaatsing van uw alarmsysteem, uiteraard rekening houdende met uw wensen. Wanneer de audit heeft plaatsgevonden weten zowel u als onze experten perfect hoe de installatie zal verlopen. Een alarmsysteem moet een oplossing bieden voor u, dus wij zorgen ervoor dat we deze oplossing vinden.

Lees meer over het alarmsysteem >

Alarmmelding België

De alarmmelding

Wat gebeurt er na de detectie van een ongenode gast? De alarmmelding kan u allereerst zelf kiezen. U kiest de binnensirene en buitensirene die de potentiële inbreker afschrikt en de hele buurt in staat van paraatheid brengt. Optioneel laat u uw alarmsysteem ook in verbinding stellen met onze meldkamer, zodat er hulp geboden wordt wanneer u niet zelf thuis bent. Wordt het alleen een sirene of ook een meldkamerverbinding? De keuze is aan u.

Lees meer over de alarmmelding >

Inbraakbeveiliging België

De meldkamer

Bij inbraak, sabotage of brand zal de meldkamer onmiddellijk een alarm krijgen en een verificatie van dit alarm uitvoeren. De specialisten van onze meldkamer zullen de alarmmelding bekijken en gepaste actie ondernemen. Zo zullen zij, wanneer het alarm geverifieerd is, direct contact opnemen met de hulpdiensten en u verwittigen indien dit op voorhand werd afgesproken. Ook wanneer u niet thuis bent, kan u rekenen op gepaste hulp in geval van nood.

Lees meer over onze meldkamer >

Wij zijn trots op onze samenwerking met deze beveiligingsmerken

 

Service van begin tot eind – en lang daarna

 

Inbraakbeveiliging België

365 dagen per jaar

De servicedesk van Scutum Security garandeert 24 uur per dag en 365 dagen per jaar hulp bij inbraaksituaties.

Inbraakbeveiliging België

Conform de INCERT-certificiëring

EVC Security Systems is een erkende installateur en beschikt over INCERT, hét kwaliteitslabel voor beveiliging. Alleen houders van dit label mogen volgens de wet alarmsystemen aansluiten.

Inbraakbeveiliging België

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

 Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat uw inbraakdetectiesysteem volledig in orde is, zodat een goede werking gegarandeerd is.

Zij vertrouwden ons hun inbraakbeveiliging toe

En daarom verdienen ze een plaats in onze spotlight!

Testimonial Dirk Verbeeck

D. Verbeeck

The Floor

Ze namen de hele beveiliging van onze zalenlocatie onder handen... super veilig, zo voelt het nu!! Die mannen werken echt snel. Chapeau! En ook nog betaalbaar. Veel beter dan ik had verwacht.

Testimonial Placeholder

Jennifer S.

Zirkus bvba

Scutum werd ons aanbevolen door een zakenrelatie. Na een verkennend gesprek gaven zij (zoals beloofd) een gratis advies. Alles ging ongedwongen & professioneel.

Testimonial Placeholder

Lucille

Air Liquide

Fijne samenwerking met Scutum! Ze beveiligden onder andere onze locatie in de Antwerpse haven met camera's, brand- en inbraakalarmen en toegangscontrole.

Ook u verdient een plaats in de spotlight.

Claim hem nu

Ontdek welk alarmsysteem bij u past.

Ontvang een offerte

Bel een adviseur.

03/644 31 21

Scutum Security