Retailbeveiliging

Zoekt u betrouwbare beveiliging voor uw winkel? Scutum Security adviseert en installeert bij winkels door heel België. Wij hebben gedegen kennis van brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en totaalbeveiliging.

Ontvang een offerte

Voorkomen is beter dan genezen: samen kiezen we de beste beveiligingsoplossing voor uw winkel.

Branddetectie voor uw winkel

Complete brandbeveiliging voor retail

Brand voorkomen is beter dan genezen. Als u het hiermee eens bent, adviseren wij u om contact op te nemen met Scutum Security. Wij plaatsen kwalitatief hoogwaardige branddetectiesystemen in vrijwel ieder soort winkel.

Lees over brandbeveiliging >

Wij beveiligen uw winkel tegen inbraak

Efficiënte inbraakbeveiliging voor uw handelsgebouw

Winkels zijn geliefde doelwitten voor inbrekers. Wees kwaadwilligen een stap voor en investeer in gepaste inbraakbeveiliging voor uw winkel. Scutum Security biedt een gepaste oplossing voor alle winkeltypes en ieder budget.

Lees over inbraakbeveiliging >

Retailbeveiliging met camera's

Doeltreffende camerabewaking voor winkels

Winkelcriminaliteit is aan de orde van de dag. Denk hierbij aan diefstal, overval of interne fraude. Dit alles kost u als ondernemer veel geld. Ook geweld en agressie kunnen op de werkvloer de orde verstoren. Omarm daarom een doeltreffende oplossing voor deze problemen. Camerabewaking werkt preventief en dient als onweerlegbaar bewijsmateriaal achteraf. Onmisbaar bij efficiënte retailbeveiliging.

Lees over camerabewaking

Winkelbeveiliging dmv toegangscontrole

Gedegen toegangscontrole voor retailzaken

Als winkeleigenaar wilt u zelf kunnen bepalen welke persoon welke ruimte betreedt. Er is een antwoord op deze wens: toegangscontrole door middel van kaartlezers en (video)parlofonie. Niet alleen kan u vooraf bepalen wie welke toegangsrechten krijgt, maar ook is het achteraf na te kijken welke ruimte door welke medewerker is betreden. Dit komt van pas bij interne diefstal of andere onraad.

Lees over toegangscontrole >

Totaalbeveiliging voor handelszaken

Systeemintegratie voor de slimme winkeleigenaar

Laat uw beveiligingssystemen aan elkaar koppelen door Scutum Security. Dit zorgt voor een totaalbeveiliging waarbij bijvoorbeeld het camerasysteem samenwerkt met het toegangssysteem. Het resultaat is een sterk verhoogde veiligheid.

Lees over systeemintegratie >

Zoekt u een specialist in winkelbeveiliging?

Contacteer onze beveiligingsadviseur door een offerte aan te vragen. Samen vinden we de beste beveiligingsoplossing voor uw winkel.

Ontvang een offerte

Scutum Security