Camerabewaking zorgt
voor verhoogde veiligheid.
Uw veiligheid.

Wilt u dat uw gebouw altijd in het oog wordt gehouden? Camera’s zorgen voor observatie, registratie en bewaking. Investeren in camerabewaking is investeren in zekerheid. Scutum Security adviseert en installeert bij bedrijven en particulieren in heel België.

 

 

Onze experts staan voor u klaar.

Ontvang een offerte

Met camerabewaking weet u wat er gebeurt

Op de hoogte zijn van alles wat er gebeurt bij uw eigendom verschaft u een immens gevoel van zekerheid.

Om die reden is de markt van de camerabewaking de snelst groeiende markt binnen de beveiligingswereld. Er verschijnen constant nieuwe producten. Het is daarom verstandig om u te laten adviseren door een expert op het gebied van camerabewaking.

Wij inventariseren graag voor u de locaties in en rond uw pand waar camera’s geplaatst moeten worden. Ook voor vakkundige installatie van het camerasysteem staan wij garant — al meer dan 30 jaar!

Contacteer een adviseur

Camerabewaking geeft zekerheid en gemoedsrust

7/7 in verbinding met onze meldkamer

Uw camerabewaking kan aangesloten worden bij onze meldkamer voor échte zorgeloosheid — 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ontvang een offerte

Welk camerasysteem past bij u?

 

Camerabeelden worden opgenomen

Recorder

Het grootste voordeel van een recorder is dat u altijd camerabeelden kan terugkijken. Dit is zowel voor u als voor uw verzekeringsbedrijf een meerwaarde bij het veilig houden van uw woning of bedrijf.

Lees meer >

Camerabewaking over het netwerk

Netwerkcamera

Netwerkcamera’s (ook IP-camera’s genoemd) sturen via een internetverbinding beelden door naar uw recorder of naar onze meldkamer. Topveiligheid is gegarandeerd. Met infraroodlicht kunnen ze zelfs in de nacht zien!

Lees meer >

HDI camerabewaking, altijd scherpe camerabeelden

HD-SDI-camera

Een HD-SDI-camera (of Turbo HD-camera) is op vlak van beeldscherpte de beste keuze. Beelden worden opgenomen in 1080P, wat gelijk staat aan het scherpste beeld op uw HD-televisie! Wilt u ultieme veiligheid? Kies HD-SDI.

Lees meer >

De 3 garanties van camerabewaking

 

U weet vanaf nu alles

Onze intelligente camerasystemen waarschuwen u wanneer er ongewone activiteit plaatsvind.

U kan altijd alles nakijken

De camerabeelden worden in hoge kwaliteit opgeslagen, zodat u zelfs weken later beelden kan terugkijken.

Wij staan altijd paraat

Vindt er ongewone activiteit plaats in of rond uw gebouw? Onze servicepunten over heel België staan paraat om u te helpen.

Wetgeving camerabewaking

Als u een bewakingscamera laat installeren voor uw woning of bedrijf, zijn daar rechten en plichten aan verbonden. Zo zijn er bepaalde richtlijnen onder andere over de registratie van uw camerasysteem, moet u rekening houden met de privacywetgeving en heeft de overheid spelregels voor camerabewaking uitgevaardigd. We hebben ze overzichtelijk samengebracht voor u.

Wettelijk verplichte stickers zijn bij ons verkrijgbaar. Zo weet u 100% zeker dat uw camerabewaking aan de wet voldoet.

Wetgeving camerabewaking

Zij vertrouwden ons hun veiligheid toe

En daarom verdienen ze een plaats in onze spotlight!

Testimonial Dirk Verbeeck

D. Verbeeck

The Floor

Ze namen de hele beveiliging van onze zalenlocatie onder handen... super veilig, zo voelt het nu!! Die mannen werken echt snel. Chapeau! En ook nog betaalbaar. Veel beter dan ik had verwacht.

Testimonial Placeholder

Jennifer S.

Zirkus bvba

Scutum werd ons aanbevolen door een zakenrelatie. Na een verkennend gesprek gaven zij (zoals beloofd) een gratis advies. Alles ging ongedwongen & professioneel.

Testimonial Placeholder

Lucille

Air Liquide

Fijne samenwerking met Scutum! Ze beveiligden onder andere onze locatie in de Antwerpse haven met camera's, brand- en inbraakalarmen en toegangscontrole.

Ook u verdient een plaats in de spotlight.

Claim hem nu

Wij zijn trots op onze samenwerking met deze beveiligingsmerken

 

Ontdek welk camerasysteem bij u past.

Ontvang een offerte 

Bel een adviseur.

03/644 31 21

Scutum Security