Wie zijn wij

Op de vraag ‘Wie zijn wij’ bestaat maar 1 antwoord: wij zijn de mensen die Belgische bedrijven en woningen veilig houden. Wij doen dit al ruim 30 jaar. Nieuwe technieken nemen wij pas in onze adviezen op wanneer we ze zélf uitgebreid getest hebben. Zo heeft u de zekerheid dat een beveiligingssysteem van Scutum Security altijd het beste systeem is.

Bezoek onze toonzalen

Toonzalen en servicepunten België

EVC en Ceulemans worden deel van de internationale beveiligingsfirma Scutum Security

Een trots onderdeel van de Scutum Group

Scutum Security is een belangrijke schakel van de overkoepelende Scutum Group uit Frankrijk.

Met meer dan 40 kantoren in Frankrijk, België, Duitsland, Engeland, Zwitserland en Nederland is de Scutum Group een gezaghebbende speler op Europees niveau met 1300 medewerkers en een jaaromzet van 135 miljoen euro.

De Scutum Group biedt een positieve, samenwerkende en goed presterende werkomgeving. Wij hebben een bedrijfscultuur die de individuele talenten en bijdragen van medewerkers respecteert en waardeert.

Wilt u meer weten over de Scutum Group?

Bezoek scutum-group.com

Onze geschiedenis: vele ondernemers met hetzelfde doel

Vele ondernemers met een passie voor beveiliging hebben de basis gelegd van Scutum Security in België.

1994

In 1994 begon Geert Vercruyssen met het vervullen van de belangrijkste missie in zijn leven: het veiliger maken van gebouwen in heel België. Om dit doel te bereiken richtte hij EVC Security Systems op in Melle, nabij Gent. ‘Veiligheid is maakbaar,’ was zijn motto. En met die gedachte bouwde hij zijn beveiligingsbedrijf uit tot een gespecialiseerde onderneming.

Logo EVC Security

2003

In 2003 werd in Antwerpen door Peter Ceulemans en Jeff Wijns het beveiligingsbedrijf Ceulemans Security opgericht. Zij hadden als streven verschillende beveiligingsdisciplines die in die jaren steeds populairder werden, onder te brengen in één bedrijf. Dit deden zij met succes, want reeds na enkele jaren was Ceulemans Security een gevestigde naam in België.

Oude logo van Ceulemans Security

2015

Sinds 2015 maken Ceulemans Security en EVC Security deel uit van de Scutum Group, een Franse beveiligingsspecialist. Zij zijn actief in heel Europa, wat Ceulemans en EVC de mogelijkheid geeft om samenwerkingen over de grenzen heen aan te gaan met dezelfde service en kwaliteit. Sinds 2020 zijn Ceulemans en EVC verdergegaan onder de naam Scutum Security.

Logo Scutum Security

De 4 zekerheden van Scutum Security

 

Gecertificeerd door INCERT

Sinds 2005 zijn wij de trotse bezitter van het certificaat van INCERT. Dit is het belangrijkste kwaliteitslabel voor elektronische beveiliging en in sommige gevallen noodzakelijk voor de verzekeringsmaatschappijen.

 

Persoonlijk contact tussen u en ons

Uw wensen staan voorop en daarom is persoonlijke communicatie van groot belang. Uw vragen worden behandeld door één persoon, wat resulteert in een individuele en aangename service met een goede opvolging.

Altijd maatwerk

Offertes voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole en totaalbeveiliging zijn gebaseerd op grondplannen of een bezoek ter plaatse. In overleg met u wordt gezocht naar een optimale beveiliging binnen het budget, en zonder in te boeten aan kwaliteit.

 

Dag en nacht helpdesk

Onze helpdesk staat 24 uur, 7 dagen per week tot uw beschikking. De kracht van onze helpdesk is haar pro-actieve aanpak, het oplossen van problemen op afstand en vooral het geven van service op afstand.

 

Heeft u vragen over wie wij zijn of hoe wij u kunnen helpen?

Bel of mail ons

Scutum Security