Scutum beveiligt op elegante wijze een luxeboetiek in Parijs

Soms komen er projecten op ons pad waarop we extra fier zijn. Een voorbeeld hiervan is een onlangs gerealiseerde beveiligingsopdracht van een luxueuze kledingwinkel in Parijs. De internationaal befaamde opdrachtgever had de strikte wens dat alle beveiligingsmiddelen zo subtiel mogelijk zouden zijn. Liever onzichtbaar dan zichtbaar, was het motto. Uit vele ingediende voorstellen om dit te realiseren koos de retailer Scutum.

Scutum heeft voor dit unieke project al zijn expertises kunnen toepassen: brandbeveiliginginbraakbeveiligingcamerabewakingtoegangscontrole en systeemintegratie.

Dit project in beeld

 

 

Wilt u uw gebouw beveiligd hebben zoals wij dat voor deze bijzondere kledingwinkel hebben gedaan? Neem contact op.

Scutum Security