Parlofonie en videoparlofonie

Weet wie er voor uw deur staat. Als u thuis bent én als u weg bent.

Dankzij parlofonie weet u altijd wie er aanbelt bij uw bedrijf of huis. Vertrouwde stem? U opent de deur. Met videoparlofonie ziet u de persoon bovendien. Ook als u elders bent, want de beelden kunnen naar uw GSM worden gestuurd en teruggekeken worden.

Ontvang advies

Installateur van parlofonie in België

Adviseur en installateur van videoparlofonie België

Vergroot de veiligheid

Om uw veiligheid te vergroten kan uw (video)parlofoniesysteem worden uitgebreid met geavanceerde functies:

  • Bediening op afstand. Kiest u deze optie, dan hoeft u niet naar de deur te gaan om deze te openen. U drukt simpelweg binnen op een knop en de deur opent zich. Deze optie is toepasbaar op zowel parlofonie als videoparlofonie.
  • Opslag van beelden. Wilt u dat alles wat de videocamera van het videoparlofoniesysteem registreert wordt opgeslagen? Beelden kunnen worden opgeslagen en achteraf worden teruggekeken.
  • GSM-bediening. Laat de beelden van uw videocamera doorsturen naar uw GSM. Zo ziet u altijd en overal wie er aanbelt. Spreek met de persoon alsof u thuis bent en open, indien u dat wilt, op afstand de deur.

En wist u dat er binnen uw gebouw meerdere plekken geïnstalleerd kunnen worden waar u de parlofonie of videoparlofonie kan bedienen? Erg handig indien het pand groot is of meerdere personen op verschillende afdelingen de deur mogen bedienen!

Ontvang een offerte

Hoe het werkt?

Deze video legt het uit!

Interesse in parlofonie?

Ontvang een offerte

Bel onze adviseur.

03/644 31 21

Scutum Security