Ceulemans Security wordt Scutum Security

Ceulemans Security, het gekende Belgische beveiligingsbedrijf uit Antwerpen, gaat sinds maart 2020 verder onder de naam Scutum Security. Daarmee zet het bedrijf zich internationaal op de kaart.

Al sinds 2015 maakt Ceulemans Security deel uit van de Scutum Group, een Franse beveiligingsspecialist. Zij zijn actief in heel Europa, wat Ceulemans de mogelijkheid geeft om samenwerkingen over de grenzen heen aan te gaan met dezelfde service en kwaliteit.

Ook onder de naam Scutum zal Ceulemans Security zich inzetten voor hoogwaardige brandbeveiliging , inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en systeemintegratie. Alarmsystemen op maat van uw woning of uw bedrijf die u op alle vlakken de bescherming biedt die u nodig heeft.

Stel uw vragen

Ceulemans Security logo

Toegangscontrole met kaartlezers voor bedrijven

Het gevolg voor de klanten

Uiteraard blijft u dezelfde dienstverlening ontvangen die u al jaren van Ceulemans ontvangt. Wij staan dus nog steeds aan uw zijde met gratis beveiligingsadviezen. Onze vakkennis zal alleen maar vergroten dankzij ons samengaan met de internationale Scutum Group. Wij profiteren van de kennis en kunde van een topspeler in de wereldwijde beveiliging.

Al onze diensten blijven beschikbaar voor particulieren, bedrijven en retail. Precies zoals vroeger.

Beveiligingsbedrijf voor België

Onze beschikbaarheid door heel België verbetert sterk. Nu was ook Ceulemans al beschikbaar in heel het land, maar onder de nieuwe naam hebben wij meer toonzalen: naast Antwerpen bezoekt u ons ook in Melle en Brussel. Ook het aantal servicepunten is uitgebreid. Onze techniekers en beveiligers staan voor u paraat op servicepunten in Roeselare, Gent, Hamme, Vorst, Mechelen, Herenthout en Hasselt.

Als beveiligingsbedrijf voor particulieren en ondernemingen in heel België blijven wij toegewijd aan onze missie om u te beschermen.

Toonzalen en servicepunten België

Wilt u gratis beveiligingsadvies?

Contacteer Scutum Security voor gratis advies over brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole of totaalbeveiliging. Andere vragen? Ook die zijn welkom!

  • * verplichte velden
Scutum Security