EVC Security Systems wordt Scutum Security

EVC Security Systems, het Belgische beveiligingsbedrijf uit Melle bij Gent, gaat sinds maart 2020 verder onder de naam Scutum Security.

Al sinds 2015 maakt EVC Security deel uit van de Scutum Group, een Franse beveiligingsspecialist. Zij zijn actief in heel Europa, wat EVC de mogelijkheid geeft om samenwerkingen over de grenzen heen aan te gaan. En dat met dezelfde service en kwaliteit.

Ook onder de naam Scutum zal EVC zich inzetten voor hoogwaardige brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en systeemintegratie.

Stel uw vragen

EVC Security Systems logo

Wat betekent dit voor u als klant van EVC Security?

Onze klanten kunnen zich verheugen op de vertrouwde service die zij altijd genoten hebben. Bovendien betekent onze schaalvergroting dat wij u nóg beter van dienst kunnen zijn. Voortaan profiteren wij van de internationale kennis van de Scutum Group, zodat wij altijd de meest ideale beveiligingsoplossingen kunnen aanbieden.

De beveiliging van Scutum Security is er voor bedrijven, retail en particulieren. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Beveiliging in heel België

Zoals vanouds blijft Scutum Security beschikbaar in heel België. Ons aantal toonzalen en servicepunten is zelfs uitgebreid. Vanaf nu vindt u onze toonzalen in Melle, Antwerpen en Brussel. Bovendien staan onze techniekers en beveiligers voor u paraat op servicepunten in Roeselare, Gent, Hamme, Vorst, Mechelen, Herenthout en Hasselt.

Beveiliging voor heel België, dat is ons bestaansrecht. Onze nieuwe naam heeft die toewijding alleen maar sterker gemaakt.

Toonzalen en servicepunten België

Wilt u gratis beveiligingsadvies?

Contacteer Scutum Security voor gratis advies over brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole of totaalbeveiliging. Andere vragen? Ook die zijn welkom!

  • * verplichte velden
Scutum Security