Renovatie in huis alarmsysteem

Een renovatie in huis: wat moet u tijdens de werken doen met uw alarmsysteem?

Wat moet u doen als u een alarmsysteem heeft op het moment dat er een renovatie in uw huis begint? U vraagt ​​zich dan misschien af hoe u in de renovatieperiode uw anti-inbraaksysteem moet beheren. Mogen de bewakingscamera’s wel verplaatst worden? Moeten er nieuwe camera’s en bewegingsdetectoren toegevoegd worden om het huis ook na de renovatie optimaal te beschermen? Scutum beantwoordt uw vragen.

Bekabeld of draadloos videobewakingssysteem?

Houd er bij werken of een verhuis rekening mee dat als u kiest voor een bekabeld beveiligingssysteem, u op het moment van de werken alle alarmkabels in de muren moet integreren. Anders riskeert u nieuwe werkzaamheden te moeten uitvoeren om deze lelijke draden, die door een inbreker kunnen worden doorgesneden, te verbergen.

Afhankelijk van uw noden levert Scutum een bekabeld of een draadloos bewakingssysteem. Door te kiezen voor een draadloos bewakingscamerasysteem kunnen wij, eens de werken voltooid zijn, uw beveiligingssysteem installeren wanneer u maar wilt.

Renovatie in huis met een alarmsysteem: Scutum ondersteunt u

U heeft besloten om renovatiewerkzaamheden aan uw woning uit te voeren. U vraagt ​​zich daarom af hoe u uw bewakingscamera’s in deze periode moet beheren. Om u tijdens deze periode te helpen, kan u eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van Scutum via support@scutum-security.be. We zullen dan kijken naar uw persoonlijke situatie en antwoord geven op alle belangrijke vragen:

  • Kunnen we de instellingen van uw systeem wijzigen om hinderlijke in- of uitschakeling te voorkomen?
  • Mogen de bewakingscamera’s verplaatst worden? En zo ja, waar moet u of uw aannemer rekening mee houden?
  • Is het noodzakelijk dat er nieuwe camera’s en bewegingsdetectoren toegevoegd worden?

 

Renovatie in huis alarmsystemen

Is het mogelijk om extra bewakingscamera’s toe te voegen?

De komst van een nieuwe baby in huis kan ertoe leiden dat u uw hobbyruimte omtovert tot een kinderkamer. Of als u uw kelder ombouwt tot een man cave, ervaart u de noodzaak om uw beveiligingssysteem uit te breiden. Concreet kan dit ertoe leiden dat u bewakingscamera’s en bewegingscensoren aan uw anti-inbraaksysteem moet toevoegen.

Goed nieuws: met de draadloze alarmsystemen van Scutum is kost het nauwelijks moeite om uw nieuwe onderdelen te installeren. Indien u een bekabeld systeem wilt uitbreiden, zullen we met u kijken hoe dit zo efficiënt en proper mogelijk kan gebeuren, en tijdens welke fase van de werken we de installatie doen.

 

Leestip: Hoe voorkomt u dat uw alarm afgaat met huisdieren?

 

Alarmsystemen van Scutum: inbraakbeveiliging op maat

Uw huis breidt uit en er moeten nieuwe kamers worden beveiligd? Is de indeling van uw woning veranderd? De alarmsystemen van Scutum zijn een inbraakbeveiliging op maat. Het past zich aan aan al uw nieuwe eisen op het gebied van bescherming van eigendommen en personen. Contacteer ons om uw situatie te bespreken – ook als u momenteel een alarmsysteem van een andere firma heeft.

De alarmsystemen van Scutum zijn altijd op maat van uw huis en evolueren mee met uw behoeften tijdens uw leven. U kan altijd op ons rekenen.

Scutum Security