De meldkamer als onderdeel van inbraakbeveiliging

Bij inbraak, sabotage of brand zal de meldkamer onmiddellijk een alarm krijgen en een verificatie van dit alarm uitvoeren. De specialisten van onze meldkamer zullen de alarmmelding bekijken en gepaste actie ondernemen. Zo zullen zij, wanneer het alarm geverifieerd is, direct contact opnemen met de hulpdiensten en u verwittigen indien dit op voorhand werd afgesproken. Ook wanneer u niet thuis bent, kan u rekenen op gepaste hulp in geval van nood.

Ontvang een offerte

Inbraakbeveiliging België 1

Wat u moet weten over onze meldkamer

Aansluiting van het alarmsysteem aan onze meldkamer is optioneel. Kiest u hiervoor, dan krijgt uw alarm een permanente monitoring onder de supervisie van professionele operatoren die in directe verbinding staan met de politie en de hulpdiensten.

Bij inbraak, sabotage of brand zal de meldkamer onmiddellijk een alarm krijgen en een verificatie van dit alarm uitvoeren. De specialisten in de controlekamer zullen de alarmmelding bekijken en de gepaste actie ondernemen. Zo zullen zij, wanneer het alarm geverifieerd is, direct contact opnemen met de hulpdiensten en u verwittigen indien dit op voorhand werd afgesproken. Deze service onderscheidt ons van andere spelers op de markt. Waar anderen dienst doen op een beveiligingsfirma, staat Scutum Security direct in contact met de ordediensten. 

Om de betrouwbaarheid te garanderen stuurt het alarmsysteem minstens twee testmeldingen per dag naar de meldkamer. Hierdoor bent u zeker dat bij melding van brand, inbraak, paniek, medisch alarm of een andere noodsituatie steeds de juiste acties worden genomen.

Naast het ontvangen van de alarmen kan de meldkamer ook verificaties uitvoeren. Dit kan gebeuren aan de hand van videoverificatie, waarbij we inkijken op de beelden van uw camerabewaking. Het is van belang om te vermelden dat dit enkel en alleen wordt gedaan bij een effectieve alarmmelding.

Interesse in een alarmsysteem?

Ontvang een offerte

Bel onze adviseur.

03/644 31 21

Scutum Security