Zoekt u een specialist in camerabewaking en alarmsystemen in Antwerpen?

Al 30 jaar zijn camerabewaking en alarmsystemen het specialisme van Scutum Security in Antwerpen. Duizenden particulieren én bedrijven gingen u voor.

Reken op Scutum Security.

 

Ontdek onze alarmsystemen

Uw huis of bedrijf in Antwerpen verdient hoogwaardige alarmsystemen en camerabewaking

Uw gezin en uw collega’s moeten zich te allen tijde veilig kunnen voelen. Geef daarom prioriteit aan de installatie van hoogwaardige alarmsystemen en camerabewaking in uw woning of bedrijfspand in Antwerpen.

Wanneer alle belangrijke ruimtes voorzien zijn van een degelijk anti-inbraaksysteem, geniet u direct van de preventieve werking. Niet voor niets geldt in onze branche het motto ‘Voorkomen is beter dan genezen’.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van inbraakbeveiliging? Onze beveiligingsspecialisten geven u met plezier gratis en vrijblijvend advies. Zo krijgt u direct een beeld van de ideale beveiliging voor uw situatie.

Onze alarmsystemen en beveiligingscamera’s zijn beproefd door honderden tevreden particulieren, bedrijven en winkels. Vanuit Antwerpen, Gent en Brussel werken wij voor klanten in heel België.

Gratis & vrijblijvend gesprek aanvragen

Alarmsystemen camerabewaking Antwerpen

Ontvang gratis, vrijblijvend advies

 

Maak een afspraak

Hoe werkt een alarmsysteem?

Laat u een alarmsysteem of camerasysteem installeren in uw woning of bedrijf in Antwerpen, dan kan u rekenen op de volgende drie belangrijke componenten.

Inbraakbeveiliging België 2

Het fysieke alarmsysteem

Het fysieke alarmsysteem bestaat uit de centrale, de detectoren, de magneetcontacten, de sirene, het codeklavier, en de optionele brand-, CO- en waterdetectoren. Tijdens een vrijblijvende audit bekijken onze experten welk alarmsysteem het best bij u past.

Lees meer over het fysieke alarmsysteem >

Alarmmelding België

De alarmmelding

De binnensirene en buitensirene schrikken de potentiële inbreker af en brengen de hele buurt in staat van paraatheid. Optioneel laat u uw alarmsysteem ook in verbinding stellen met onze meldkamer, zodat er hulp geboden wordt wanneer u niet zelf thuis bent.

Lees meer over de alarmmelding >

Inbraakbeveiliging België 1

De meldkamer

Aansluiting van het alarmsysteem aan onze meldkamer is optioneel. Kiest u hiervoor, dan krijgt uw alarm een permanente monitoring onder de supervisie van professionele operatoren die in directe verbinding staan met de politie en de hulpdiensten.

Lees meer over onze meldkamer >

Scutum Security België

Hoe wij uw gebouw in Antwerpen beveiligen tegen inbraak

Door middel van verschillende detectiezones kan de centrale de exacte plaats en het type alarm (inbraak of brand) aanduiden en doorsturen naar een meldkamer.

Het speciaal ontworpen klavier is het hart van uw alarmsysteem. Via voorgeprogrammeerde functies kan u volledige of specifieke zones gemakkelijk in- of uitschakelen.

Heeft u een product van Scutum Security Antwerpen in uw huis of bedrijf, dan is er altijd een servicelocatie bij u in de buurt, ongeacht waar u zich in België bevindt. Wanneer u onze hulp nodig heeft, zijn wij zeer snel bij uw eigendom. Dag en nacht, zeven dagen in de week.

Contacteer ons

Gratis advies in 10 snelle stappen

Wilt u worden gebeld door een adviseur?

Eén van onze raadgevers belt u tijdens kantooruren.

Scutum Security Antwerpen verwelkomt particulieren én bedrijven

Security is ons vak. Met welke beveiligingsbehoefte mogen we u helpen?

Neem contact op

Scutum Security