EVC en Ceulemans worden deel van de internationale beveiligingsfirma Scutum Security

Ceulemans en EVC worden Scutum Security

Vanaf maart 2020 gaan Ceulemans Security uit Antwerpen en EVC Security Systems uit Melle verder onder de naam Scutum Security. Wij nemen daarmee de naam aan van ons moederbedrijf, de Scutum Group, een internationale beveiligingsfirma uit Frankrijk.

Met meer dan 40 kantoren in Frankrijk, België, Duitsland, Engeland, Zwitserland en Nederland is Scutum een belangrijke speler op Europees niveau met 1300 medewerkers en een jaaromzet van 135 miljoen euro.

⇒ Klik hier om te lezen wat dit betekent voor klanten van ECV Security Systems

⇒ Klik hier om te lezen wat dit betekent voor klanten van Ceulemans Security

Scutum Group richt zich voornamelijk op elektronische beveiliging en meldkamerdiensten. De service en de diensten van Ceulemans en EVC sluiten naadloos aan bij de diensten van Scutum Group.

Onze Belgische tak van de Scutum Group gaat verder met hetzelfde personeel en behoudt dezelfde manier van werken waarmee ze al ruim 25 jaar succesvol is. Daarnaast is de ambitie om in de nabije toekomst uit te breiden om een nog betere dienstverlening te kunnen leveren.

Heeft u vragen?

Neem contact op

Scutum Security