Specialist in camerabewaking en alarmsystemen in Gent nodig?

Al 30 jaar zijn camerabewaking en alarmsystemen de passie van Scutum Security in Gent. Honderden particulieren én bedrijven vertrouwen al op onze inbraakbeveiliging.

Ook u kan rekenen op Scutum Security.

 

Ontdek onze alarmsystemen

Uw bedrijf of woning in Gent heeft baat bij alarmsystemen en camerabewaking van hoge kwaliteit

Vindt u het belangrijk dat uw gezin en uw collega’s zich te allen tijde veilig kunnen voelen? En dat uw materiële eigendommen beschermd zijn tegen diefstal? Geef dan prioriteit aan de installatie van alarmsystemen en camerabewaking van hoge kwaliteit in uw huis of bedrijfsgebouw in Gent.

Want alleen als alle belangrijke ruimtes in uw pand uitgerust zijn met een geproefd anti-inbraaksysteem, kan u rekenen op preventieve werking. Het klassieke motto ‘Voorkomen is beter dan genezen’ is relevant in onze branche!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van inbraakbeveiliging? Onze beveiligingsspecialisten uit Gent geven u met plezier gratis en vrijblijvend advies. Zo krijgt u direct een beeld van de ideale beveiliging voor uw situatie.

Onze alarmsystemen en beveiligingscamera’s zijn beproefd door honderden tevreden particulieren, bedrijven en winkels. Vanuit Antwerpen, Gent en Brussel werken wij voor klanten in heel België.

Gratis & vrijblijvend gesprek aanvragen

Alarmsystemen camerabewaking Gent

Ontvang gratis en vrijblijvend advies

 

Maak nu een afspraak

Hoe werken alarmsystemen?

Laat u een alarmsysteem of camerasysteem installeren in uw woning of bedrijf in Gent, dan kan u rekenen op de volgende drie belangrijke componenten.

Inbraakbeveiliging België 2

Het fysieke alarmsysteem

Het fysieke alarmsysteem bestaat uit de centrale, de detectoren, de magneetcontacten, de sirene, het codeklavier, en de optionele brand-, CO- en waterdetectoren. Tijdens een vrijblijvende audit bekijken onze experten welk alarmsysteem het best bij u past.

Lees meer over het fysieke alarmsysteem >

Alarmmelding België

De alarmmelding

De binnensirene en buitensirene schrikken de potentiële inbreker af en brengen de hele buurt in staat van paraatheid. Optioneel laat u uw alarmsysteem ook in verbinding stellen met onze meldkamer, zodat er hulp geboden wordt wanneer u niet zelf thuis bent.

Lees meer over de alarmmelding >

Inbraakbeveiliging België 1

De meldkamer

Aansluiting van het alarmsysteem aan onze meldkamer is optioneel. Kiest u hiervoor, dan krijgt uw alarm een permanente monitoring onder de supervisie van professionele operatoren die in directe verbinding staan met de politie en de hulpdiensten in uw regio.

Lees meer over onze meldkamer >

Scutum Security België

Hoe wij uw pand in Gent beveiligen tegen inbraak

Het speciaal ontworpen klavier is het hart van uw alarmsysteem. Via voorgeprogrammeerde functies kan u volledige of specifieke zones gemakkelijk in- of uitschakelen.

Door middel van verschillende detectiezones kan de centrale de exacte plaats en het type alarm (inbraak of brand) aanduiden en doorsturen naar een meldkamer.

Heeft u een product van Scutum Security Gent in uw huis of bedrijf, dan is er altijd een servicelocatie bij u in de buurt, ongeacht waar u zich in België bevindt. Wanneer u onze hulp nodig heeft, zijn wij zeer snel bij uw eigendom. Dag en nacht, zeven dagen in de week.

Contacteer ons

Gratis advies in 10 snelle stappen

Wilt u worden gebeld door een adviseur?

Eén van onze raadgevers uit Gent belt u tijdens de kantooruren.

Scutum Security Gent is er voor particulieren én bedrijven

Inbraakbeveiliging is ons specialisme. En dat delen we graag met u.

Neem contact op

Scutum Security